40 dagen aktie

De interkerkelijke 40-dagenaktie Laren-Blaricum-Eemnes

Wij hebben wederom gezinnen in de allerarmste gebieden een kans op een beter leven kunnen bieden.

PC De Levensboom actie 2017

PC De Levensboom actie 2017

 

Dankzij uw steun kunnen meer kinderen in de allerarmste landen toegang krijgen tot goed onderwijs.

 

Met name willen wij hierbij de leerlingen van de basisscholen PC De Levensboom, De Binckhorst-St. Jan en Het Noorderlicht in het bijzonder bedanken voor hun inzet, wat totaal de fantastische opbrengst van ruim € 3.200,– heeft opgeleverd.

 

Water, elke druppel telt … !

Dat was ons motto voor de vastenactie 2017 met als hoofdproject een irrigatiesysteem voor een drietal dorpjes in Nepal. Zo’n 67 families kunnen nu niet alleen in hun eigen levensonderhoud voorzien, maar ook over schoon drinkwater beschikken, waardoor hun leefomstandigheden op hygiënisch gebied sterk worden verbeterd.

DSC00555

Logo Mzee Kambee

 

Ook de stichting Mzee Kambee, die zich inzet voor een Masaai gemeenschap in Tanzania, is zeer blij met uw donatie, waardoor nu een lang gekoesterde wens gerealiseerd kan worden: een nieuw klaslokaaltje en nieuw lesmateriaal voor de kansarme kinderen in Nadanya en omstreken (zie ook http://www.stichtingmzeekambee.nl) .

logo-friersdale

Ook het nog ontbrekende schoolmeubilair voor de 2 nieuwe klaslokalen van de school van Pater Wynand van Wegen in Friersdale Zuid-Afrika kon worden aangeschaft.

 

Met uw bijdragen hebben wij ook dit jaar weer een aantal kansloos gewaande kinderen en hun gezinnen een kansrijke toekomst kunnen bieden. Water, elke druppel telt, dus elk centje helpt! Niet op z’n minst doordat mensen zich geheel belangeloos inzetten voor de door ons gekozen projecten. Iedereen, die ons heeft geholpen om dit mogelijk te maken, hartelijk dank hiervoor.

Voor de financiële verantwoording klik op: Verantwoording fin. 2016-2017 , balans 01-08-2017  en op Verantwoording 40-dagenaktie 2017-1.

 

Reacties zijn gesloten.